Image
English version

Hands video contest

De video contest is voorbij.

Iedereen is een winnaar!

Als je meedoet:

 • Kom je gegarandeerd in de officiële Morgendust “Hands” videoclip
 • Durf je mee te zingen? Dan ben tevens te horen in de officiële Morgendust “Hands” single op alle streaming platforms (Spotify, Apple Music, Deezer etc.) en op de radio!

Maak kans op de hoofdprijs!

De leukste inzending wint:

Hét Morgendust Hands verrassingspakket twv 75 euros

En wij zijn de jury 🙂

Image

Hands, een ode aan de makers van onze maatschappij

Handen maken, bouwen en creëren. Op het werk en thuis.

Handen zijn waardevolle instrumenten. Voor de makers die onze maatschappij helpen vormgeven en draaiende te houden. Handen maken, bouwen, creëren en verbinden.

Als band brengen we dit eerbetoon aan handen door Zwolse handwerkers in het zonnetje te zetten. De verhalen van chef-kok, boer, meubelmaker, kunstenaar, motormonteur, stadsbakker en tattoo-artiest komen samen in de nieuwe videoclip geschoten door (3FM/Radio 2) fotograaf en filmmaker Bullet Ray (Raymond van Olphen).

Image

Tips voor het maken van je video:

 1. Stel de kwaliteit van je camera/mobiel in op hoog of best.
 2. Film zoal jij wilt maar liggend heeft de voorkeur.
 3. Maak je video niet langer dan 20 seconden

Voorwaarden Hands Video Contest 

Door deel te nemen aan de Hands Video Contest geef je aan dat je de regels hebt gelezen en deze ook accepteert.

 1. De contest wordt georganiseerd door de vereniging Morgendust. De vereniging vormt tevens de jury. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De periode van deelname begint op 04-08-2020 en eindigt op 01-09-2020
 3. Om mee te doen moet je tenminste 18 jaar oud zijn of als je jonger bent toestemming hebben van je ouders op het moment dat je de beelden maakt.  Door mee te doen stem je ermee in dat jouw inzending gebruikt kan worden voor promotiedoeleinden voor de video ‘Hands’ en je begrijpt dat deze beelden verspreid kunnen worden op alle denkbare media.
 4. Inzendingen zullen niet aan derden worden verstrekt. Je email adres zal enkel worden gebruikt door de vereniging Morgendust om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle relevante ontwikkelingen betreffende Morgendust.
 5. Deelnemen doe je door een video van maximaal 20 seconden te maken van jezelf waarin je iets met je handen doet en/of meezingt. De tekst die je meezingt is: Build it with your hands. Je inzending wordt gebruikt voor de officiële video en single ‘Hands’ die o.a. gepubliceerd zal worden op Youtube en Spotify. Mail je via naar hands@morgendust.com of upload je video via www.wetransfer.com naar hands@morgendust.com. Vermeld je volledige naam en een geldig email adres. Door je video te verzenden naar hands@morgendust.com ga je akkoord met de inschrijving voor de Morgendust nieuwsbrief. Je kan je ten allen tijden hiervoor weer afmelden.
 6. De jury zal de beste inzending belonen met een prijs en zal éénmalig via email contact opnemen hoe de prijs aan jou kan worden overhandigd.
 7. Het privacy statement zoals op de website www.morgendust.com wordt vermeld is tevens voor deze actie van toepassing.